Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Кебап по Горски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След това добавяме червения пипер, лютата чушка (по желание), обеленият и нарязан на филийки лимон, чубрицата и виното....

Нарязваме месото на парчета и го изпържваме в олиото. Изваждаме го.
В същата мазнина запържваме лука.
Към него добавяме доматеното пюре, брашното...

4

Измийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен пипер...

1

Залейте с виното, добавете червения пипер, пуснете дафиновия лист, сипете 300 мл вода и варете винения кебап със свинско на тих огън, докато месото...

2

Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене.
Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: