Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско по Моряшки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско по моряшкиСвинско се нарязва на пържоли и по избор или се запича в тава или се пържи в тигана. Картофите се нарязват на тънки ленти и се пържат....
Миди по моряшки с бяло виноМидите се изстъргват добре, отстраняват се отворените и повредените миди. Сипва се вода, колкото да ги покрие и се кипват заедно с 1 връзка нарязан...
6
Охлюви по моряшки
Измива добре охлювите и ги сваряваме. След това ги изваждаме от черупките и ги почистваме.
Изчистваме лукчетата и ги попарваме с вряла вода. След...
Гювеч по моряшки
Сгорещяваме олиото и запържваме лука, нарязан на тънки колелца. След като омекне го изваждаме и го отцеждаме от мазнината.
Смесваме каймата с...
Кебап по моряшки
Накрая готовия кебап по моряшки трябва да остане само на мазнина. Отново поръсете със сол, черен пипер и прясно скълцан магданоз/копър....
Телешко по моряшкиПриготвените питки се срязват на две по дължина и вътрешността им се издълбава....
1
Пиле по моряшкиНакъсайте пилешкото на парчета, загрейте мазнина в дълбок тиган и го сложете да се запържи леко. Нарежете лука и гъбите и ги добавете към пилето....
1
Месо по моряшки
Посолете и поръсете пържолите с черен пипер, изпържете ги от двете страни в олио и половината от маслото. Извадете ги.
Изпържете нарязания на...
Миди по моряшкиИзстържете и измийте добре мидите. Сложете ги в тенджера с бучка масло, нарязания на ситно лук и виното. Варете на силен огън, докато се отворят,...
2
Спагети по моряшки
В загрятото олио се запържва брашното. При непрекъснато бъркане се сипва бульонът. Оставя се на котлона, докато се сгъсти.
Добавят се нарязаните...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
53
43
30
23
10
Дай твоята оценка: