Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб по Турски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сервираме пуешкия черен дроб по турски горещ, след като сме хо отцедили от излишната мазнина върху салфетка....

Оставя се 30 мин, след което дроб сарма по турски се пече в предварително загрята фурна 30 мин на 180 градуса....

1

Сваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....

Натрошаваме маята и я разтваряме в малко от водата заедно с щипката захар. Оставяме на топло за кратко. Пресяваме брашното и правим кладенче. Добавяме...

Свинският дроб и месото се нарязват на хапки, сланината се нарязва на по-средни парченца....

5

Правят се няколко дълбоки разрези в горната част на патладжаните. Слагат се в гевгир и се поръсват със сол. Отцеждат се около 1 час. Фурната се загрява...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
52
45
30
20
10
Дай твоята оценка: