Gotvach.bg»Избрани Колекции»Имамбаялдъ по Турски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имамбаялдъ по турски на фурнаЯстието Имамбаялдъ по турски на фурна е много вкусно....
Гюзлеми по турски с праз
Натрошаваме маята и я разтваряме в малко от водата заедно с щипката захар. Оставяме на топло за кратко. Пресяваме брашното и правим кладенче. Добавяме...
Имамбаялдъ по манастирски
Имамбаялдъ по манастирски се пече в силна фурна, докато остане на мазнина....
Патладжани по турски на фурна
Правят се няколко дълбоки разрези в горната част на патладжаните. Слагат се в гевгир и се поръсват със сол. Отцеждат се около 1 час. Фурната се загрява...
Яйца по турски
По желание, след като извадим омлета, можем да поръсим с настърган кашкавал.
Яйцата по турски са много вкусни!...
Мухлама по турскиМухлама е разкошна турска разядка, която съжалявам, че не съм познавала по-рано....
1
Пиле по турскиРазбийте сметаната с жълтъка и намажете изпеченото вече пиле по турски с тази смес....
1
Агнешко по турски
Извадете го и добавете предварително скълцания възможно най-ситно лук и малко чесън, по желание....
Курабийки по турски
Разбийте маслото със захарта. Сипете вътре ореховите ядки, ванилията и брашното. Разбъркайте.
От сместа омесете гладко тесто. Направете от него...
Хумус по турски
Отцедете го, по желание премахнете люспите и го разбийте на пюре. Добавете сусамовото олио, подправете с лимоновия сок и солта....
Патладжани по турски
Отрежете горната част на патладжаните, издълбайте ги и ползвайте вътрешността за друго ястие.
Всички продукти за пълнежа сложете в купа, добре...
Тиквички по турски
Разполовете почистените тиквички. Леко издълбайте вътрешността им и я накълцайте ситно.
Загрейте зехтина и запържете накълцания лук. Добавете...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: