Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди по Моряшки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди по Моряшки

Миди по Моряшки

Открий всички 12 подбрани съвети за миди по моряшки в Gotvach.bg.
Миди по моряшки с бяло виноМиди по моряшки с бяло виноМидите се изстъргват добре, отстраняват се отворените и повредените миди....
Миди по моряшкиМиди по моряшки
2
С този сос залейте мидите. Преди сервиране поръсете мидите отгоре със ситно нарязан магданоз...
Миди по моряшки - стара немска рецептаМиди по моряшки - стара немска рецепта
Мидите по моряшки - стара немска рецепта са готови....
Миди на фурна по моряшкиМиди на фурна по моряшки
Добре измитите миди се пускат във вряща вода, за да се разтворят черупките им....
Месо по моряшкиМесо по моряшки
Посолете и поръсете пържолите с черен пипер, изпържете ги от двете страни в олио и половината от маслото. Извадете ги. Изпържете нарязания на...
Телешко по моряшкиТелешко по моряшки
1
Приготвените питки се срязват на две по дължина и вътрешността им се издълбава....
Спагети по моряшкиСпагети по моряшки
В загрятото олио се запържва брашното. При непрекъснато бъркане се сипва бульонът. Оставя се на котлона, докато се сгъсти. Добавят се нарязаните...
Свинско по моряшкиСвинско по моряшки
Свинско се нарязва на пържоли и по избор или се запича в тава или се пържи в тигана. Картофите се нарязват на тънки ленти и се пържат....
Гювеч по моряшкиГювеч по моряшки
Сгорещяваме олиото и запържваме лука, нарязан на тънки колелца. След като омекне го изваждаме и го отцеждаме от мазнината. Смесваме каймата с...
Охлюви по моряшкиОхлюви по моряшки
Измива добре охлювите и ги сваряваме. След това ги изваждаме от черупките и ги почистваме. Изчистваме лукчетата и ги попарваме с вряла вода. След...
Кебап по моряшкиКебап по моряшки
Накрая готовия кебап по моряшки трябва да остане само на мазнина. Отново поръсете със сол, черен пипер и прясно скълцан магданоз/копър....
Руладини по моряшкиРуладини по моряшки
Разпределете приготвената плънка по рибените филета и ги завийте на руло....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
52
44
30
23
10
Дай твоята оценка: