Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди по Сицилиански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди по италиански1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера;
2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...
Салата от миди по сицилиански
Приготвя се дресинг, като зехтинът се смесва с лимоновия сок, каперсите, нарязания на ситно чесън, магданоза, солта и черния пипер.
Мидите се...
Миди по италиански върху талиатели
В тигана с мазнината се запържват първо лукът с трите скилидки чесън. Към тях се добавя маслото, гъбит , доматите и се запържват около 2-3 мин. Добавя...
Миди по кастилски
Тази рецепта за миди е типична за областа Кастия и Леон или по-точно град Самора....
Миди по шабленски
Ястието миди по шабленски се готви, докато всичката вода извори и оризът се сготви напълно....
Миди по моряшкиИзстържете и измийте добре мидите. Сложете ги в тенджера с бучка масло, нарязания на ситно лук и виното. Варете на силен огън, докато се отворят,...
2
Миди по испанскиМидите се сваряват в подсолена вода и след като се отцедят, се запържват в част от олиото. В останалото олио се запържва нарязаният на ситно лук....
1
Миди по провансалски
Мидите по провансалски се поръсват с магданоз и пармезан.
Приятно приготвяне!...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: