Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди по Сицилиански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди по Сицилиански

Миди по Сицилиански

Разгледай всички 12 подбрани съвети за миди по сицилиански в Gotvach.bg.
Миди по италианскиМиди по италиански1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера; 2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...
Салата от миди по сицилианскиСалата от миди по сицилиански
Приготвя се дресинг, като зехтинът се смесва с лимоновия сок, каперсите, нарязания на ситно чесън, магданоза, солта и черния пипер. Мидите се...
Миди по италиански върху талиателиМиди по италиански върху талиатели
В тигана с мазнината се запържват първо лукът с трите скилидки чесън. Към тях се добавя маслото, гъбит , доматите и се запържват около 2-3 мин. Добавя...
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
Ако има неотворени миди, те се изхвърлят....
Миди по провансалскиМиди по провансалски
Мидите по провансалски се поръсват с магданоз и пармезан. Приятно приготвяне!...
Миди по бургаскиМиди по бургаски
Мидите по бургаски са много вкусни....
Миди по каварненскиМиди по каварненски
Да ви е сладко с тези миди по каварненски....
Миди по шабленскиМиди по шабленски
Ястието миди по шабленски се готви, докато всичката вода извори и оризът се сготви напълно....
Миди по ориенталскиМиди по ориенталски
Добавяме сол, олио и сипваме отгоре от водата на сварените миди....
Миди по кастилскиМиди по кастилски
Тази рецепта за миди е типична за областа Кастия и Леон или по-точно град Самора....
Миди по испанскиМиди по испански
1
Мидите се сваряват в подсолена вода и след като се отцедят, се запържват в част от олиото. В останалото олио се запържва нарязаният на ситно лук....
Миди по моряшкиМиди по моряшки
2
Изстържете и измийте добре мидите. Сложете ги в тенджера с бучка масло, нарязания на ситно лук и виното. Варете на силен огън, докато се отворят,...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: