Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашен Пастет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен пастет от гъбиСледва пасиране на зеленчуковия пастет до получаване на фина консистенция.
Домашен пастет от гъби може да се сервира с брускети....
Домашен пастет от дробчета
Рецептата за домашен пастет от дробчета е идеална за оползотворяване на печени дробчета на фурна, ако са ни дошли в повече!...
Домашен пастет от пъстърва
Когато консистенцията на пастета стане хомогенна, добавете кората на 1 лимон....
Домашен пастет от прасето
Пълнят се бурканчета с готовия домашен пастет, които се стерилизират за около половин час....
Домашен Пастет за Деца
Така получения пастет е много подходящ за деца, тъй като не съдържа добавени мазнини и овкусители, а по вкус по нищо не отстъпва на купешките пастети...
Домашен пастет от риба тон
Намажете пастета върху хляба и се насладете на прекрасния вкус.
Съвет: Здравословен и вкусен домашен пастет от риба тон....
Домашен пастет от Странджанския край
Ще ви предложа една традиционна рецепта за домашен пастет от Странджанския край....
Домашен пастет от гъши дроб
Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
Домашен пастет от черен дробПасирайте докато се получи хомогенна смес.
Поднесете пастета с хляб....
5
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
52
45
32
21
10
Дай твоята оценка: