Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Ако обичате да си правите домашен хляб, опитайте непременно нашите рецепти за маймунски хляб или бананов хляб - все вкусове, които ще ви изнанадат...

1

5

1

Разтваряме в чаша хладката вода, захарта и маята и оставям на топло да се активизира маята.
Пресяваме брашното в купа и добавяме солта....

Когато тестото е втасало, го премесваме отново и оформяме на хляб.
Слагаме го върху хартия за печене и го оставяме за още 15 минути....

Поставя се в незалепваща форма за хляб, завива се със стреч фолио и се оставя да втаса 40–50 минути на топло....

Хлябът с лук се пече в предварително зягрята фурна на 180 градуса за около 40 минути...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
55
42
31
22
10
Дай твоята оценка: