Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен хляб с вода
Меси се и се оформя хляб, пече се на 170 градуса на фурна с вентилатор, на 150 градуса на фурна без вентилатор.
Домашният хляб с вода е готов....
Домашен хляб с квасДомашният хляб с квас е готов.
На снимките е намазан с домашен пастет от пилешки дробчета.
Източник: Ралица Николаева...
5
Домашен хляб в йенаПо този начин хлябът се задушава и става много мек и приятен.
Домашният хляб в йена е готов....
1
Домашен хляб с лимец
Поставя се в незалепваща форма за хляб, завива се със стреч фолио и се оставя да втаса 40–50 минути на топло....
Домашен хляб с плънка
Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта....
Домашен хляб с мак
Разтваряме в чаша хладката вода, захарта и маята и оставям на топло да се активизира маята.
Пресяваме брашното в купа и добавяме солта....
Домашен хляб с лук
Хлябът с лук се пече в предварително зягрята фурна на 180 градуса за около 40 минути...
Домашен хляб с млякоПарата прави хляба с по-хрупкава коричка. Пече се на 190-200 градуса в продължение на 35-40 мин....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
55
42
31
22
10
Дай твоята оценка: