Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашен Бабек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен бабекПоставяме домашния бабек в саламурата за 3 дни.
След това го окачваме на проветриво и сухо място да се суши....
БабекМесото се нарязва на дребно, осолява се и се оставя да престои 1 нощ.
Прибавят се ситно нарязаният лук и подправките....
3
Елховски бабек
Праза нарежете на много ситно.
Сипете каймата в голямо корито и сипете от всички изброени подправки....
Дряновски бабек
След това го провесете на проветриво място да се суши.
Така приготвения Дряновски бабек е готов след 3-4 месеца....
Цалапишки бабекПоставете бабека 5-6 дни над огнище, за да се опушва. След това го окачете да съхне на сухо и проветриво място....
12
Асеновградски Бабек
Завързваме краищата, така че да не влиза въздух, и готовият бабек поставяме на леко проветриво място на сянка....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка: