Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашен Локум
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Една прекрасна рецепта за домашен локум, който със сигурност ще се хареса на всички....

Отпочиналия локум изсипваме върху гладка повърхност и от него режем кръгчета, които овалваме в счукани листа от рози и кокосови стърготини....

Когато изстине и стегне, домашният локум се нарязва на кубчета и се овалва в пудра захар....

Готовата смес за нашия домашен локум я изсипваме в съд, който искаме да е формата на локума, но съд първо мокрим с вода, да не залепне, после изсипваме...

Може да сложите и ядки в домашния локум, докато е топъл. Покрива се с фолио и се оставя най-малко 3 часа в хладилник....

Слагаме още нарязаните на дребни кубченца локум и ябълки.
Разбъркваме и изсипваме тестото в набрашнена тава или форма за кекс....

Ако кафето ви е готово, се насладете на вкусния си домашен локум! Приятен апетит!...

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
55
41
32
22
10
Дай твоята оценка: