Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Царевичен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пуснете го в купа с топла вода и изчакайте да се покаже на повърхността - около 15 минути....

2

Изважда се от купата опечения царевичен хляб в мултикукър и се оставя да се охлади 20 минути....

След като го извадите тънкия царевичен хляб с куркума, го напръскайте със студена водичка и го покрийте с кърпа....

Пече се на 200 гр. за 35 - 40 мин.
Готовия хлябт се намазва с масло и се увива с чиста кърпа....

Изпечете хляба в умерено загрята на 180 градуса фурна до зачервяване. Извадете го и го намажете с масло. Покрийте с кърпа. Да ви е сладко!...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: