Захарна Глазура

Разгледай всички 14 авторски предложения за захарна глазура в Готвач.бг.
Сиренки със захарна глазура
Сиренки със захарна глазура
Разбийте яйцето със захарта, прибавете млякото, брашното, маслото, натрошеното сирене, размитата мая и замесете нетвърдо тесто, което оставете...
Празничен тиквеник със захарна глазура
Празничен тиквеник със захарна глазура
сладкишът силно се зачерви - около 35 минути. 4. Оставете да изстине напълно и тогава смесете пудрата захар с 20 мл. вода. Ще получите ...
Сладкиш със сини сливи и захарна глазура
Сладкиш със сини сливи и захарна глазура
вода и бъркайте хубаво да се разтвори захарта. В зависимост от това колко гъста изскате да ви е глазурата преценете дали да добавите още вода. ...
Джинджифилово-какаови меденки със захарна глазура
Джинджифилово-какаови меденки със захарна глазура
сладки на хладно. След като се охладят, се прави глазурата. Белтъкът се разбива с вилица и се прибавя пресята пудра захар, докато се получи...
Коледни сладки с какао и захарна глазура
Коледни сладки с какао и захарна глазура
формички се режат сладки и се пекат в намаслена тава в умерена фурна до готовност. След това коледните сладки се декорират със захарна ...
Как се прави захарна глазура за сладки и бисквити?
Как се прави захарна глазура за сладки и бисквити?
относително - зависи колко течна искате да бъде захарната глазура за сладки. Ако искате да е по-гъста, добавете повече пудра захар, ...
Сладки с глазура и захарен шрифт
Сладки с глазура и захарен шрифт
. Изваждат се да се охладят. Една част се рисуват със захарни шрифтове на д-р Йоткер. Приготвя се захарна глазура. В чиста и суха ...
Агнешко с глазура от кафява захар
Агнешко с глазура от кафява захар
Смесете захарта, джинджифила, естрагона, канелата, пипера, чесъна и солта. Намажете котлетите, покрийте и ги оставете в хладилник да се...
Захарин
Захарин
пъти по-сладък от захарта (захароза) и приблизително 2 пъти по-сладък от аспартам и ацесулфам К. Една кутийка захарин или пък някои от ...
Шоколадова глазура
Шоколадова глазура
успеете да разтопите шоколада напълно. След като всичко е разтопено, добавете водата. Тайната е, че шоколадовата глазура остава гладък след...
Шоколадена глазура
Шоколадена глазура
. Залейте тортата или сладкиша с вече поохладената глазура. Ако глазурата се сгъсти много, докато я варите, може да я разредите с ...
Лимонова глазура
Лимонова глазура
1
. Възможно е също и да се сложи ром, мастика или коняк. Те биха довели до промяна цвета на глазурата....

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 4
4 1
3 1
2 1
1 2
Дай твоята оценка: