Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво да Сготвя за Гости
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Сготвя за Гости

Какво да Сготвя за Гости

Открий всички 66 подбрани съвети относно какво да сготвя за гости в Gotvach.bg.
Петифури за гостиПетифури за гостиГотовите блатове се сиропират с водата от компота. Сметаната се разбива с миксер и се нанася върху половината блатове и се покриват с другата...
Кекс за гостиКекс за гости
1
Изважда се кекса и по желание може да се поръси с пудра захар, но и така си е много пухкав и вкусен кекс....
Мезе за гостиМезе за гости
1
Поднасяме като имаме гости или пък у дома като имаме хубав повод....
Питка за гостиПитка за гости
5
Питката за гости е готова....
Кафе за гостиКафе за гости
Сварете предварително шварц кафето и го оставете напълно да се охлади....
Предястие за гости с пушена сьомгаПредястие за гости с пушена сьомга
Декорират се предястята за гости с пушена сьомга със завита в парче сьомга зелена маслина и стръкчета копър....
Макаронена салата за гостиМакаронена салата за гости
Салатата е подходяща за посрещане на гости - вкусна и много свежа! Макаронената салата за гости е много сполучлива....
Празнични сладки за гостиПразнични сладки за гости
Декорирайте с белтъчна глазура и кокосови стърготини всички празнични сладки за гости. Празничните сладки за гости са готови....
Студено Предястие за ГостиСтудено Предястие за Гости
Взима се парче шунка, в средата се поставя от салатата. Завива се на фунийка. Украсява се с магданоз. Така се редуват салатите до изчерпване на...
Американска салата за гостиАмериканска салата за гости
Поставете бекона в голям дълбок тиган и го запържете до златисто-кафяв цвят на умерена температура, като го обръщате често. Отцедете го върху домакинска...
Грис халва за гостиГрис халва за гости
1
За грис халвата за гости запържих 250 г пшеничен грис в 100 г краве масло до златист цвят....
Фаршировани яйца за гостиФаршировани яйца за гости
Отгоре се поставят листенца магданоз фаршировани яйца за гости....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: