Как се Прави Сос Грейви

Разгледай всички 12 подбрани съвети за как се прави сос грейви в Готвач.бг.
Грейви сосГрейви сос
След като печеното месо е готово, преместете го от тавата и го увийте добре с алуминиево фолио. Запазете 2-3 с.л. от соковете от печенето...
Свинско със сос грейвиСвинско със сос грейви
. Печете в предварително загрята фурна, до готовност на месото. По време на печене го намажете още 1-2 пъти с балсамовия сос. След като извадите...
Телешка плешка с Грейви сосТелешка плешка с Грейви сос
брашно за сгъстяване. Матираме с маслото и поднасяме телешка плешка с Грейви сос....
Свинска рибица на скара в грейви сосСвинска рибица на скара в грейви сос
масло и в него леко се запържва скилидката чесън - колкото да ароматизира мазнината. Прибавя се малко бяло вино и се оставя за заври. Грейви сосът...
Ароматно цяло пиле със сос ГрейвиАроматно цяло пиле със сос Грейви
. Сервирайте печеното пиле с гарнитура от ароматни печени картофи и обилно залято със сос Грейви. Да Ви е сладко!...
Бързи пържолки в гъбено-лучен грейви сосБързи пържолки в гъбено-лучен грейви сос
1
Овкусете пържолките със сол и черен пипер. Загрейте зехтина в тиган на умерена температура. Запържете пържолките в зехтина за около 2 минути от...
Печен свински джолан с грейви сос с манатаркиПечен свински джолан с грейви сос с манатарки
Накиснете манатарките в студена вода за около 1/2 час. Измийте джоланите, подсушете ги и ги шпиковайте с половината скилидки чесън. Натрийте...
Свински джолани с Грейви сос и сушени манатаркиСвински джолани с Грейви сос и сушени манатарки
Загрявам олиото в тенджерата под налягане и запържвам джоланите от всички страни. Прибавям моркова и лука, нарязани на парчета, заедно с...
Пилешки бутчета в грейви сос със сотирани картофкиПилешки бутчета в грейви сос със сотирани картофки
Измиваме бутчетата и ги подсушаваме, поръсваме със сол и черен пипер и започваме да ги пържим в тиган на слаба температура за около 20 мин (не...
Баница с праз, леща и млечен сосБаница с праз, леща и млечен сос
1
Сварете червената леща в подсолена вода до полуготовност. Загрейте зехтина в дълбок тиган. Нарежете праза на ситно и го сотирайте, докато омекне...
Наденица с праз и гъбено-сметанов сосНаденица с праз и гъбено-сметанов сос
Запържват се наденицата и гъбите в загрят тиган с мазнина. Когато станат почти готови, добавяме сметаната. След като поври известно време...
Свинско с праз, гъби и сметанов сосСвинско с праз, гъби и сметанов сос
Нарязвате месото на кубчета, поръсвате със сол и черен пипер. В тенджера със загрятото вече олио добавяте месото. Режете праза на жулиени и...

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 4
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: