gotvach.bg»Избрани Колекции»Кашкавалчета в Бекон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Кашкавалчета в Бекон

Прегледай всички 23 авторски предложения за кашкавалчета в бекон в Готвач.бг.
Панирани кашкавалчета с беконПанирани кашкавалчета с беконЗавийте всяко кашкавалче в тънка ивица бекон и забодете с клечка....
Панирани кашкавалчетаПанирани кашкавалчетаКашкавалът се реже на парченца. Разбийте яйцата. Потопете всяко парченце в яйцето в галетата и пак в яйцето и изпържете....
Кашкавалчета в бекон на скараКашкавалчета в бекон на скараНарязваме го на 20 къса и всеки от тях увиваме в лентичка бекон. Нанизваме с клечка за зъби или шишче, за да се запази "опаковането"....
Кашкавалчета пане ПатафриКашкавалчета пане ПатафриКашкавалчетата пане Патафри се сервират и се гарнира добре с млечно сосче с магданоз и чесън....
Пухкави панирани кашкавалчетаПухкави панирани кашкавалчетаВеднага след като кашкавалчетата бухват и стават златисти, ги изваждайте върху кухненска хартия, която да поеме излишната мазнина....
Пикантни панирани кашкавалчетаПикантни панирани кашкавалчетаПикантните панирани кашкавалчета са чудни!...
Панирани сусамени кашкавалчетаПанирани сусамени кашкавалчетаПанираните сусамени кашкавалчета са готови....
Лесни панирани кашкавалчетаЛесни панирани кашкавалчетаНарежете кашкавала на кубчета. Нарежете корите на ленти и завийте кубчетата, както е показано на снимката. Разбийте яйцата и загрейте олиото....
Панирани кашкавалчета сърцаПанирани кашкавалчета сърцаКашкавалът се изрязва на форма на сърце и се оставя във фризера за половин час. Снаксът се смила в блендер на ситно. Яйцето се разбива и в него...
Кашкавалена баницаКашкавалена баницаРазбийте яйцата в купа, сложете киселото мляко, бакпулвера, натрошете сиренето и настържете кашкавала. Разбъркайте и сипете прясното мляко. Разтопете...
Кашкавалена запеканкаКашкавалена запеканка
1
Разбийте в яйцата с брашното и прясното мляко. Поръсете с черен пипер и сол. Добавете рендосания кашкавал и разбъркайте добре. Стопете маслото...
Кашкавалена супаКашкавалена супаНарежете лука на ситно и го задушете под капак при умерена температура в разтопеното масло. Добавете горчицата, разбъркайте и поръсете с червения...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: