Кисели Краставички без Варене

Разгледай всички 24 авторски предложения за кисели краставички без варене в Готвач.бг.
Кисели краставички без варенеКисели краставички без варенеПосле наредете краставичките, като се стараете между тях да не остава място....
Мариновани краставички без варенеМариновани краставички без варенеПодреждаме плътно краставичките, които сме почистили от дръжките и сме измили предварително....
Краставички без варене с ракияКраставички без варене с ракияТози вид краставички стават като летните слънчеви краставички на вкус, но пък издържат до лятото....
Краставички за зимата без варенеКраставички за зимата без варенеПочваме да нареждаме краставичките по стената на буркана, докато стигнем средата. Подмушваме скилидките чесън....
Лесни краставички без варене и аспиринЛесни краставички без варене и аспиринНареждат се краставичките предварително надупчени с вилица, поставя се другото смокиново листо....
Рязано кисело зеле без варенеРязано кисело зеле без варенеЛесна и бърза рецепта, с която след 3 седмици ще имате готово нарязано кисело зеле, което директно да изсипете в ястието, което готвите, и да го добавите...
Кисели КраставичкиКисели КраставичкиПълним буркана плътно с краставички. За два буркана трябват около 1 кг краставички. Доливат се с вода. Затваряме с капачки....
Туршия без варенеТуршия без варенеНакълцайте зелето, а останалите зеленчуци нарежете на парчета. Наредете ги плътно в буркан, като ги редувате и във всеки буркан сипете по 3 с.л...
Kорнишони без варенеKорнишони без варенеОставете бурканите с корнишони без варене на светло място....
Мармалад без варенеМармалад без варенеИзмитите и почистени от дръжки и костилки плодове се пасират с миксер. Прибавяме захарта към плодовата каша и разбърквайте докато се стопи захарта...
Лютеница без варенеЛютеница без варенеОбелваме опечените чушки, почистваме ги от семената и нарязваме на лентички. Запичаме леко патладжаните, обелваме ги и режем на кубчета....
Американски кисели краставичкиАмерикански кисели краставичкиСложете нарязаните краставички и лук в 500 мл буркан, добавете охладената саламура до гърлото на буркана и затворете плътно....

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: