Кисели Краставички без Варене

Разгледай всички 24 авторски предложения за кисели краставички без варене в Готвач.бг.
Краставички без варене с ракияКраставички без варене с ракияТози вид краставички стават като летните слънчеви краставички на вкус, но пък издържат до лятото....
Лесни краставички без варене и аспиринЛесни краставички без варене и аспиринНареждат се краставичките предварително надупчени с вилица, поставя се другото смокиново листо....
Рязано кисело зеле без варенеРязано кисело зеле без варенеЛесна и бърза рецепта, с която след 3 седмици ще имате готово нарязано кисело зеле, което директно да изсипете в ястието, което готвите, и да го добавите...
Kорнишони без варенеKорнишони без варенеОставете бурканите с корнишони без варене на светло място....
Туршия без варенеТуршия без варенеНакълцайте зелето, а останалите зеленчуци нарежете на парчета. Наредете ги плътно в буркан, като ги редувате и във всеки буркан сипете по 3 с.л...
Салата с Варени Картофи, Майонеза и Кисели КраставичкиСалата с Варени Картофи, Майонеза и Кисели Краставички
Нарязваме и краставичките, и кашкавала на малки кубчета. Настъргваме чесъна....
Слънчеви кисели краставичкиСлънчеви кисели краставичкиСлед ден водата се размътва от започналата млечно-кисела ферментация....
Американски кисели краставичкиАмерикански кисели краставичкиСложете нарязаните краставички и лук в 500 мл буркан, добавете охладената саламура до гърлото на буркана и затворете плътно....
Стерилизирани кисели краставичкиСтерилизирани кисели краставичкиНареждаме краставичките, слагаме оцета и доливаме с вода до ръба на буркана. Стерилизираме за 5 минути. Вадим и охлаждаме....
Ванилов пудинг без варенеВанилов пудинг без варенеВаниловият пудинг без варене е любим на всички у дома!...
Шоколадов крем без варенеШоколадов крем без варенеРазпределете шоколадовия крем без варене с подходящи десертни купички и приберете в хладилника, да се охладят преди да ги сервирате....
Домашна апетитка без варенеДомашна апетитка без варенеДвата вида чушки се изпичат и се обелват. Доматите се изпичат много леко, колкото да може да се отдели люспата. Чесънът се обелва и също се изпича...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: