Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Маслен Крем
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

1

В тенджера слагаме млякото, от което предварително сме си отсипали в кафена чаша малко, за да разтворим в него брашното.
Щом млякото кипне, изсипваме...

12

Във врящото мляко се прибавя захарта и маргаринът да се разтопят.
Разбиват се брашното и жълтъците с малко мляко. И се прибавят към врящото мляко...

Ароматизирайте масления крем с лимоновата кора, ванилия и есенци япо избор - ромова, портокалова или др....

Добавя се конякът и ванилията, разбърква се кремът и се използва за торти и сладкиши.
Домашният маслен крем е готов....

Прибавете ванилията и разбивайте още 5 минути крема за торта.
Швейцарският маслен крем е готов....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: