Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крем с Желатин за Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Когато видите, че тортата се е втвърдила, се заемете с крем-кувертюра, който ще бъде с вкус на карамел, идеално пасващ със вкуса на банана....

Заливаме тортата с охладената желираща смес и прибираме в хладилника да се стегне....

След това излейте третата част от крема и сложете полуготовата торта за 1 час в камера....

Махаме ринга и обръщаме желираната торта с дъното нагоре.
Махаме фолиото и поднасяме бисквитена торта с желатин и ягоди....

Сложете торта за около 2 часа в камера, за да стегне.
Бон Апетит!...

За крема разбиваме добре сметаната и към нея прибавяме меда и ванилията.
Редим тортата, като върху всеки блат слагаме част от крема....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: