Курбан Чорба от Агнешки Главички

Разгледай всички 45 кулинарни идеи относно курбан чорба от агнешки главички в Готвач.бг.
Курбан чорба от агнешки главичкиКурбан чорба от агнешки главички
Сложете агнешките главички и дреболиите да се варят в тенджера под налягане за около 45 минути (зависи от възрастта на агнетата). Прецедете...
Чорбица от агнешки главичкиЧорбица от агнешки главички
черен пипер и бахар. Сваряват се за 40 минути от завирането. Сварените агнешки главички се обезкостяват, изважда се и агнешкият мозък, а езикът...
Чорба от Агнешка ГлавичкаЧорба от Агнешка Главичка
. Махам от огъня и изливам застройката пак при непрекъснато бъркане при чорбата. Застроената чорба оставям да изстине, без да е затворена с...
Бабината агнешка курбан чорбаБабината агнешка курбан чорба
добро настроение. Курбан чорбата е на почетно място, чийто ритуал е от важно значение, заради обредното приношение на животното. Тази рецепта е...
Агнешка курбан чорбаАгнешка курбан чорба
Агнешкото и дреболиите се сваряват, обезкостяват и бульонът се прецежда. Дреболиите се нарязват на кубчета, а месото се накъсва. Лукът, морковът...
Чорба от агнешка главичка и дреболииЧорба от агнешка главичка и дреболии
сол, черен пипер, джоджен и пресен магданоз. След като поизстине малко агнешката чорба, я застройваме с едно яйце. Да ви е сладко с тази чорба от агнешка главичка и дреболии!...
Агнешка курбан чорба с пресечени яйцаАгнешка курбан чорба с пресечени яйца
чорбата. Добавят се нарязаните картофи и оризът. Когато се сварят, се добавят разбитите яйца, за да се пресекат и да се сварят на конци. Поръсва се с джоджен....
Бистра курбан чорба от агнешко месоБистра курбан чорба от агнешко месо
1
Нарязваме месото на малки кубчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода. Оставяме да ври, като махаме образувалата се пяна...
Курбан-чорба с агнешко месо и дреболииКурбан-чорба с агнешко месо и дреболии
едновременно с това непрекъснато разбъркваме. Целта е яйцето да стане на конци. Дърпаме агнешката дроб-чорба от котлона и я наръсваме с нарязания пресен магданоз. Приятен апетит!...
Агнешки курбанАгнешки курбан
Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се...
Печени агнешки главичкиПечени агнешки главички
1
няколко с.л. масло и запържете накълцания лук и чесън. В тава смесете месцата от агнешките главички със запържените лук и чесън. Объркайте с...
Курбан чорбаКурбан чорба
5
, се прибавят ситно нарязаните домати и чесънът. След 15 минути готовата чорба се поръсва със ситно нарязания магданоз, черния пипер и кимиона....

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 4
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: