Курбан Чорба от Агнешки Главички

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно курбан чорба от агнешки главички в Готвач.бг.
Курбан чорба от агнешки главичкиКурбан чорба от агнешки главичкиСложете агнешките главички и дреболиите да се варят в тенджера под налягане за около 45 минути (зависи от възрастта на агнетата)....
Агнешка курбан чорбаАгнешка курбан чорбаАгнешкото и дреболиите се сваряват, обезкостяват и бульонът се прецежда. Дреболиите се нарязват на кубчета, а месото се накъсва. Лукът, морковът и...
Бабината агнешка курбан чорбаБабината агнешка курбан чорбаЗастройваме чорбата с кисело мляко и жълтък. Поднасяме курбана топъл, овкусен с оцет....
Чорба от Агнешка ГлавичкаЧорба от Агнешка ГлавичкаАгнешката главичка се обезкостява. Месото, мозъкът и обеленият език се нарязват на дребно....
Чорбица от агнешки главичкиЧорбица от агнешки главичкиЧорбицата от агнешки главички е готова....
Агнешки курбанАгнешки курбанЧорбата се посолява на вкус и се досварява. Поднася се с нарязаните на дребно яйца, магданоз и оцет....
Курбан чорбаКурбан чорбаСлед 15 минути готовата чорба се поръсва със ситно нарязания магданоз, черния пипер и кимиона....
Печени агнешки главичкиПечени агнешки главичкиВ тава смесете месцата от агнешките главички със запържените лук и чесън....
Агнешка курбан чорба с пресечени яйцаАгнешка курбан чорба с пресечени яйцаЗапръжката се разрежда с бульон и се сипва в чорбата. Добавят се нарязаните картофи и оризът....
Бистра курбан чорба от агнешко месоБистра курбан чорба от агнешко месоНарязваме месото на малки кубчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода. Оставяме да ври, като махаме образувалата се пяна....
Чорба от агнешка главичка и дреболииЧорба от агнешка главичка и дреболииСлед като поизстине малко агнешката чорба, я застройваме с едно яйце. Да ви е сладко с тази чорба от агнешка главичка и дреболии!...
Лесен агнешки курбанЛесен агнешки курбанСипете малко олио, защото агнешкото не е мазно и курбанът ви ще остане постен....

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 4
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: