Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесна Торта с Готов Блат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесна Торта с Готов Блат

Лесна Торта с Готов Блат

Разгледай всички 12 избрани предложения относно лесна торта с готов блат в Gotvach.bg.
Торта с готов блатТорта с готов блат
4
Изсипете я върху тортата. Отгоре направете украса от натрошения блат, който остана от раздвояването на втория блат....
Еклерова торта с готов блатЕклерова торта с готов блатМахаме от котлона и започваме да сглобяваме самата торта. В кръгъл поднос поставяме готовия блат....
Блат за тортаБлат за торта
8
Виж също как се прави белтъчен блат за торта, морковен блат за торта или този орехов блат за торта....
Бишкотен блат за тортаБишкотен блат за торта
Разбийте жълтъците от яйцата с половината захар, докато станат на пухкав крем. С останалата захар разбийте белтъците на пухкав сняг. Съединете...
Морковен блат за тортаМорковен блат за торта
Морковеният блат за торта се охлажда върху решетка. Аз покрих всеки блат с глазура от разбито маскарпоне с пудра захар и оформих пастички....
Белтъчен блат за тортаБелтъчен блат за торта
Вижте също как да си направите орехов блат за торта или разкошен шоколадов блат за вашите торти....
Меден блат за тортаМеден блат за торта
3
След като се охлади, меденият блат за торта се реже на 2....
Безглутенов Блат за ТортаБезглутенов Блат за Торта
4
Оставяме блата за торта да се охлади преди да го използваме. Безглутеновият Блат за Торта е готов....
Пандишпанов блат за тортаПандишпанов блат за торта
2
Изстиналият пандишпанов блат за торта се нарязва на няколко по тънки блата....
Спаначен блат за тортаСпаначен блат за торта
Извадете и охладете напълно, преди да разрежете спаначения блат за торта....
Лимонов блат за тортаЛимонов блат за торта
2
Печем блата за торта на 160 градуса за 40 минути в предварително загрята фурна. Лимоновият блат за торта е готов....
Лесен Блат за ТортаЛесен Блат за Торта
Блатът се пече на 200 градуса до суха клечка. Лесният Блат за Торта е готов....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: