Gotvach.bg»Избрани Колекции»Майонезени Сосове
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Накрая доразбийте майонезата с лимоновия сок.
Съхранявайте в бурканче в хладилника до 3 дни....

Вече готовата майонеза подправете със сол и червен пипер, както и с малко скълцан магданоз....

Майонезата се сгъстява, колкото повече я бъркате. Накрая добавете и доразбийте с горчицата, сол на вкус и кисело мляко....

Сочни и ароматни пилешки бутчета с майонеза и соев сос много вкусен сос, в който не спирате да топите с къшей хляб!...

В купичка разбиваме майонеза (2 с.л.) с кисело мляко (3 с.л.) и малко вода (2-3 с.л.)....

От горчицата, лимоновия сок, киселото мляко и майонезата приготвяме сос, с който заливаме месото....

Моята майонеза стана жълта, защото яйцата сами от домашно отгледани пъдпъдъци....

1

3
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
53
40
34
21
10
Дай твоята оценка: