Обикновени Пърленки

Прегледай всички 74 избрани предложения относно обикновени пърленки в Готвач.бг.
Пърленки от гръцката кухняПърленки от гръцката кухняЕто и 2 рецепти за вкусни гръцки пърленки: Обикновени гръцки пърленки Необходими продукти: 225 грама брашно, 1 ч.л. сол, ½ пакетче прясна мая...
Тайната на вкусните пърленкиТайната на вкусните пърленкиНай-добрият вариант за печене на пърленки е ако разполагате с тухлена пещ и печете пърленките директно върху сгорещените тухли....
Обикновени пърленки без маяОбикновени пърленки без маяРазбиваме яйцата и към тях добавяме киселото мляко, като преди това сме изгасили содата в него. Разбъркваме добре и прибавяме от брашното и зехтина...
Вкусните тайни на българските пърленкиВкусните тайни на българските пърленкиОбикновено пърленка българите са наричали и катмите, тъй като доста ги наподобяват на вид и форма....
Три рецепти за неустоими пърленкиТри рецепти за неустоими пърленкиПърленките са много вкусни и лесно можете да ги приготвите вкъщи....
Тънкости при приготвянето на пърленкиТънкости при приготвянето на пърленкиСтава дума за пърленките. Можете да си поръчате обикновена, с кашкавал, с чесън и т.н – най-разнообразни....
Пърленки ПататникПърленки ПататникИ така правите всички пърленки пататник. Когато изваждате готовите пърленки-пататник, покривайте с кърпа....
Икономични пърленкиИкономични пърленкиВтория вариант е на грил тиган, като там трябва да се обръщат пърленките до готовност....
Турски пърленкиТурски пърленкиЗагрейте тиган с дебело дъно или сач и изпечете пърленките от двете страни до готовност....
Пълнозърнести пърленкиПълнозърнести пърленкиМаслото се разтопява и с него се намазват пърленките и от двете страни. След като са готови пърленките се захлупват с капак....
Содени пърленкиСодени пърленкиРазбийте яйцата и към тях добавете киселото мляко с разбитата в него сода. Разбъркайте добре и започнете да добавяте брашното. Колко да е то? Колкото...
Селски пърленкиСелски пърленкиРазтворете първо маята в малко от топлата вода със захарта. Щом се активизира, добавете към нея всички останали продукти - останалата вода, 5 с.л....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: