Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обикновени Меденки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновени Меденки

Обикновени Меденки

Открий всички 44 авторски предложения относно обикновени меденки в Gotvach.bg.
Меденки с фъстъкМеденки с фъстъкМеденките се пекат около 10-12 минути в загрята на 250 градуса фурна. Може да не се слага фъстък върху меденките - всичко е въпрос на желания....
Меденки с фонданМеденки с фондан
Поръсва се масата с нишесте, може и обикновено, и се точи тънък лист зелен фондан....
Меденки с какаоМеденки с какао
3
Изпечените меденки се охлаждат и се слепват по две с течение. По желание могат да се декорират с оцветен шоколад или айсинг....
Меденки с водаМеденки с вода
1
Изпечете меденките до готовност, като преди печенето може да ги поръсите със смлени ядки по желание....
Меденки с виноМеденки с вино
От тестото направете меденки. Пържете ги, докато станат леко кафяви на цвят....
Меденки с бадемиМеденки с бадеми
Меденките се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 35-40 минути....
Меденки с мармаладМеденки с мармалад
1
По желание се слепват две по две с меденките с конфитюр и се потопят в шоколад. Вкусни меденки с мармалад!...
Меденки с НутелаМеденки с Нутела
С форма на звездичка, потопена в брашно, се изрязват меденките. Нареждаме в тава върху хартия за печене....
Меденки с МасМеденки с Мас
Внимавайте да не препечете меденките. Слепват се с конфитюр или сладко по желание. Меденките с Мас са готови....
Меденки с шарланМеденки с шарлан
Разбиваме яйцата с миксер за около 10 минути. Добавяме захарта и меда и отново бъркаме с миксера. Шарланът ще даде вкус на халва и затова стават...
Меденки с глазураМеденки с глазура
1
След това се разточва на кора с дебелина 6-7 мм, от която с метални формички се изрязват меденки....
Меденки с пълнежМеденки с пълнеж
1
Получените меденки леко се издълбават във вътрешността....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 8
56
41
31
20
10
Дай твоята оценка: