Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обикновени Меденки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Меденки с какаоИзпечените меденки се охлаждат и се слепват по две с течение.
По желание могат да се декорират с оцветен шоколад или айсинг....
Меденки с мармаладПо желание се слепват две по две с меденките с конфитюр и се потопят в шоколад.
Вкусни меденки с мармалад!...
1
Меденки с Мас
Внимавайте да не препечете меденките.
Слепват се с конфитюр или сладко по желание.
Меденките с Мас са готови....
Меденки с бадеми
Меденките се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 35-40 минути....
Меденки с глазураСлед това се разточва на кора с дебелина 6-7 мм, от която с метални формички се изрязват меденки....
1
Меденки с водаИзпечете меденките до готовност, като преди печенето може да ги поръсите със смлени ядки по желание....
1
Меденки с шарлан
Разбиваме яйцата с миксер за около 10 минути. Добавяме захарта и меда и отново бъркаме с миксера.
Шарланът ще даде вкус на халва и затова стават...
Меденки с Нутела
С форма на звездичка, потопена в брашно, се изрязват меденките. Нареждаме в тава върху хартия за печене....
Меденки с фондан
Поръсва се масата с нишесте, може и обикновено, и се точи тънък лист зелен фондан....
Меденки с фъстък
Меденките се пекат около 10-12 минути в загрята на 250 градуса фурна.
Може да не се слага фъстък върху меденките - всичко е въпрос на желания....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 8
56
41
31
20
10
Дай твоята оценка: