Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обикновени Курабийки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновени курабииОбикновените курабии се пекат на 170-180 градуса до леко зачервяване....
Обикновени домашни курабийкиАко рецептата ти харесва, опитай и предложенията ни за войнишки курабии или домашни захаринки....
7
Обикновени палачинкиЯйцето се разбива добре. Прибавят се брашното, малко сол и сода бикарбонат и се разбъркват. На тънка струя се прибавя млякото. Трябва да се получи...
13
Обикновени бисквитиБисквитите се приготвят бе мляко и яйца. Водата и захарта се разбъркват до разтопяване, след което се прибавят маслото, брашното със содата и се замесва...
20
Обикновени мекициБрашното се слага в купа, където се прави кладенче. В него се слагат останалите продукти и се замесва меко тесто.
Правят се малки топчета и се...
6
Обикновени соленкиРазтопете маслото и при непрекъснато бъркане добавете прясното мляко, брашното, бакпулвера и солта. Бъркайте до получаването на твърдо тесто....
4
Обикновени Сухари
Нарежете хляба на тънки еднакви филии с дебелина между 5-8 мм.
Разпределете ги върху тензух и ги сушете в продължение на 2 седмици на проветриво...
Обикновени КрокетиКартофите се сваряват цели, обелват се и се настъргват на ренде. Прибавяме нарязаните на ситно лук, гъби и настъргания кашкавал, овкусяваме със сол...
3
Обикновени бухти
Всички продукти се разбъркват добре до получаване на меко тесто.
Маже се леко с олио и се оставя да почине.
След това от тестото се правят...
Обикновени блини
В средна купа разбъркайте заедно яйцата, захарта и солта. Пресейте брашното в друга купа и добавете към него млякото.
Разбъркайте и прибавете...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: