Панирана Треска

Разгледай всички 12 избрани предложения за панирана треска в Готвач.бг.
Панирана ТрескаПанирана ТрескаОсолете леко треската и нарежете на средно големи хапки....
Риба Треска ЕлегантеРиба Треска ЕлегантеПърво се заемаме с гарнитурата, за да е готова, тъй като рибата става много бързо. 1. Запържваме лука, нарязан на много ситно, чушката на лентички...
Пържена риба трескаПържена риба трескаОваляйте парчетата треска в брашното и след това я изпържете в тигана за 3-5 мин., докато станат рибата стане златиста от всички страни....
Панирана треска с патладжанПанирана треска с патладжанЗавийте филетата треска в патладжанената панировка с помощта на прозрачно фолио....
Панирана рибаПанирана рибаПочистваме добре рибата и около един час преди панирането я посоляваме. В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето....
Риба Треска на СкараРиба Треска на СкараВ чиния поставяме от филетата треска и отгоре поръсваме с нарязания на дребно магданоз....
Гратен с риба трескаГратен с риба трескаПоставете филетата в тенджера и я залейте с прясното мляко. Добавете дафиновия лист и парче кора лимон. Варете рибата 6 минути. След това я прецедете...
Панирано филе от трескаПанирано филе от трескаАко филетата треска са с кожа, отстранете я внимателно с пръсти, забелва се лесно....
Панирана риба МерлузаПанирана риба МерлузаКато гарнитура към панираната мерлуза могат да се добавят пържени картофи....
Панирана риба хокиПанирана риба хокиРазмразете почти напълно филето. Сложете я във включената фурна за вентилатор – така ще се изсуши и ще се премахне водата й. Междувременно пригответе...
Панирана риба ПангаПанирана риба ПангаРазмразяваме рибните филета и ги посоляваме. Овалваме ги добре в галетата, като притискаме с вилица, след което ги подреждаме едно върху друго...
Панирана бяла рибаПанирана бяла рибаТрябва да почистите рибата от костите и кожата, след което я нарежете на парчета. Поръсете я със сол, черен пипер и индийско орехче. Пригответе...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: