Gotvach.bg»Избрани Колекции»Дроб от Треска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изчистете ориза и го сварете в силно кипяща подсолена вода за около 15-20 минути. След като стане готов, го отцедете и изплакнете със студена вода...

Извадете треската и отцедете отделената течност.
Накиснете в гореща вода изсушения лук докато омекне....

Завийте филетата треска в патладжанената панировка с помощта на прозрачно фолио....

Готовите филета от треска разпределете в порционни чинии и бързо залейте със ароматното цитрусово масло....

Сваряваме рибата за 10 минути в подсоления бульон, изваждаме и отцеждаме.
Обелваме целината, нарязваме я на пръчици и сваряваме във вряща подсолена...

Загрейте фурната до 220 градуса. Подправете рибните филета със сол и черен пипер на вкус. Намазнете тавичката за печене с 1/2 с.л. маргарин.
Смесете...

Рибата се нарязва на порции, слага се в намазана със зехтин тава и се залива със смес от смачканите сардини, магданоз, зехтин, сол и черен пипер....

1

Месото на рибата треска е много нежно, затова внимавайте да не ги разкъсате. Оставят се върху хартия....

В горещ тефлонов тиган запичаме кориандъра за 5 минути и го стриваме със солта в хаванче.
С полученото поръсваме филетата и ги поставяме в намазнена...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: