Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирана Тилапия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поръсвам тилапията с пера от пресен лук и листа от пресен босилек....

В тиган с нагорещена мазнина панираме филетата, като първо ги потапяме последователно в брашно, в яйчената смес, в галета, в отново в яйчената смес...

Тилапията е вид бяла риба, която, освен че е много вкусна, е и лесна за приготвяне.
Измиваме и подсушаваме много добре рибните филета....

Рибните филета се нареждат в купа и се поръсват със сол, черен пипер, наситнените връхчета копър и накъсаните цветчета, малко едро смляно чили, семената...

Филетата тилапия се измиват и омазняват със зехтин за готвене, поръсват се със сол и пипер и се нареждат на дъното на крок пота.
2....

Аранжираме печената тилапия със свежи стръкчета фенел.
Вижте също как да си направите тилапия по гръцки или любимата панирана тилапия....

Панираната риба се подрежда върху кухненска хартия, за да се освободи от излишната мазнина. Поднася се със свежа зеленчукова салата....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: