Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирана Акула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Акула в белтък
Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...
Акула на шайби
От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....
Пържени котлети от акула
Загрейте олио в дълбок тиган, оваляйте всеки котлет в брашно и изпържете рибата до хубав златист цвят.
Пържените котлети от акула са готови....
Панирана риба с копър
Оваляйте овкусените рибни филенца последователно в брашното, а след това и тестената смес....
Паста с филе от акула
Филето акула се нарязва на дребни парчета и се добавя в тигана за 10 минути заедно с подправките и 1/2 люта чушка за вкус....
Филе от акула на фурна
Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин.
Поставяме го в намазаната тавичка....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: