Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Панира Акула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Щом кипне, се пускат парчетата риба и ястието се оставя похлупено да се задушава на силен огън....

Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула....

1

Изпържете котлетите в сгорещено олио, като периодично обръщайте от двете страни, докато се зачервят....

През това време разбиваме яйцата и панираме рибата. Панировката е само с брашно и яйце. Рибата се панира хубаво до готовност....

Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин.
Поставяме го в намазаната тавичка....

В малка паничка счукайте чесъна или го минете през преса за чесън. Нарежете на дребно магданоза. Сложете го при чесъна....

1

1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: