Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Акула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Акула

Как да Приготвя Акула

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно как да приготвя акула в Gotvach.bg.
Акула в белтъкАкула в белтъкЛимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...
Акула по марсилскиАкула по марсилски
Щом кипне, се пускат парчетата риба и ястието се оставя похлупено да се задушава на силен огън....
Акула на шайбиАкула на шайби
От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....
Акула в лимон и магданозАкула в лимон и магданоз
Много вкусна Акула в лимон и магданоз....
Котлет от акула с бяло виноКотлет от акула с бяло вино
Котлетът от акула с бяло вино е много вкусен....
Филе от акула с руски сосФиле от акула с руски сос
1
Акулското се слага да се задушава за час и половина, покрито с алуминиево фолио. То се отстранява малко преди филето от акула да е готово....
Филе от акула на фурнаФиле от акула на фурна
Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин. Поставяме го в намазаната тавичка....
Стекове от Акула на ГрилСтекове от Акула на Грил
Обърнете и запечете двете страни още веднъж, но за кратко, колкото да поеме от аромата. Сервирайте в голяма чиния....
Котлети от акула с моркови и чушкиКотлети от акула с моркови и чушки
Сипва се вода и се оставя да къкри докато зеленчуците се задушат. Малко преди да се махнат от котлона се добавя сол и чубрица....
Котлети от акула в панировка от белтъкКотлети от акула в панировка от белтък
Гарнитурата може да бъде такава, каквато на вас ви допада....
Мариновани Котлети от Акула на СкараМариновани Котлети от Акула на Скара
1
Извадете и сервирайте маринованите котлети от акула на скара, докато е топла....
Пържено Филе от Акула на ТиганПържено Филе от Акула на Тиган
1
Сипете брашно в чиния и оваляйте парче по парче филето от акула....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
53
41
33
22
10
Дай твоята оценка: