Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Акула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....

Щом кипне, се пускат парчетата риба и ястието се оставя похлупено да се задушава на силен огън....

1

Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин.
Поставяме го в намазаната тавичка....

Обърнете и запечете двете страни още веднъж, но за кратко, колкото да поеме от аромата. Сервирайте в голяма чиния....

Сипва се вода и се оставя да къкри докато зеленчуците се задушат. Малко преди да се махнат от котлона се добавя сол и чубрица....

1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
53
41
33
22
10
Дай твоята оценка: