Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Акула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Акула в белтъкЛимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...
Акула по марсилски
Щом кипне, се пускат парчетата риба и ястието се оставя похлупено да се задушава на силен огън....
Акула на шайби
От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....
Филе от акула с руски сосАкулското се слага да се задушава за час и половина, покрито с алуминиево фолио. То се отстранява малко преди филето от акула да е готово....
1
Филе от акула на фурна
Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин.
Поставяме го в намазаната тавичка....
Стекове от Акула на Грил
Обърнете и запечете двете страни още веднъж, но за кратко, колкото да поеме от аромата. Сервирайте в голяма чиния....
Котлети от акула с моркови и чушки
Сипва се вода и се оставя да къкри докато зеленчуците се задушат. Малко преди да се махнат от котлона се добавя сол и чубрица....
Мариновани Котлети от Акула на СкараИзвадете и сервирайте маринованите котлети от акула на скара, докато е топла....
1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
53
41
33
22
10
Дай твоята оценка: