Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Риба Акула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Котлети от акула в панировка от белтъкПоръсете котлетите със сол, черен пипер и пресован чесън, напръскайте с лимонов сок и оставете да престоят около 30-40 мин.
Разбийте белтъците...
Акула в белтък
Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...
Акула по марсилски
Щом кипне, се пускат парчетата риба и ястието се оставя похлупено да се задушава на силен огън....
Акула на шайби
От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....
Риба в панировка
Рибата се измива, главата се отрязва и през корема се почиства от вътрешностите.
Обилно се изплаква с вода и се подсушава....
Котлети от акула с моркови и чушки
Когато всичко това е готово, нареждаме панираната риба в тава. Изсипваме задушените зеленчуци и ги разпределяме върху цялата риба....
Филе от акула на фурна
Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин.
Поставяме го в намазаната тавичка....
Мариновани Котлети от Акула на СкараИзвадете и сервирайте маринованите котлети от акула на скара, докато е топла....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: