Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Риба Акула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за Риба Акула

Панировка за Риба Акула

Разгледай всички 12 избрани предложения относно панировка за риба акула в Gotvach.bg.
Котлети от акула в панировка от белтъкКотлети от акула в панировка от белтъкПоръсете котлетите със сол, черен пипер и пресован чесън, напръскайте с лимонов сок и оставете да престоят около 30-40 мин. Разбийте белтъците...
Акула в белтъкАкула в белтък
Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...
Акула по марсилскиАкула по марсилски
Щом кипне, се пускат парчетата риба и ястието се оставя похлупено да се задушава на силен огън....
Акула на шайбиАкула на шайби
От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....
Акула в лимон и магданозАкула в лимон и магданоз
Много вкусна Акула в лимон и магданоз....
Котлет от акула с бяло виноКотлет от акула с бяло вино
Котлетът от акула с бяло вино е много вкусен....
Филе от акула с руски сосФиле от акула с руски сос
1
Поднася се филето от акула полято обилно със соса....
Риба в панировкаРиба в панировка
Рибата се измива, главата се отрязва и през корема се почиства от вътрешностите. Обилно се изплаква с вода и се подсушава....
Котлети от акула с моркови и чушкиКотлети от акула с моркови и чушки
Когато всичко това е готово, нареждаме панираната риба в тава. Изсипваме задушените зеленчуци и ги разпределяме върху цялата риба....
Филе от акула на фурнаФиле от акула на фурна
Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин. Поставяме го в намазаната тавичка....
Стекове от Акула на ГрилСтекове от Акула на Грил
Сложете рибата и печете, на не много силен котлон....
Мариновани Котлети от Акула на СкараМариновани Котлети от Акула на Скара
1
Извадете и сервирайте маринованите котлети от акула на скара, докато е топла....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: