Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Риба с Бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измитата и почистена риба нарежете на подходящи парчета. Посолете и оставете за около 20 мин. да поеме от солта....

Филето от рибата нарязваме по диагонал на парчета и овалваме в копър. След това овалваме в останалото брашно смесено със сол и пипер....

Смесете майонезата, горчицата, ситно нарязаните лук, копър и краставички, сипете соса за риба в каничка и го поднесете с панираната риба....

1

4

Всяко парче риба се завива с резен бекон и се връзва с конец. Морковите се режат на кубчета. Рибата леко се запържва в маслото....

Междувременно пригответе панировката от триците, яйцето и подправката.
Оваляйте рибата и я изпържете в сгорещена мазнина....

Рибата се почиства от перки се нарязва през половината и се маха средната кост и за да не е дебела и да се изпържи по-лесно....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: