Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бирена Панировка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бирена Панировка

Бирена Панировка

Открий всички 12 избрани предложения за бирена панировка в Gotvach.bg.
Телешки език с бирена панировка и картофи сотеТелешки език с бирена панировка и картофи сотеСглобява се порция телешки език с бирена панировка, картофи соте и чеснов сос, а на нея ѝ липсва само чаша червено вино....
Риба в пухкава бирена панировкаРиба в пухкава бирена панировка
Добавете лимоновия сок и бирата....
Панирани миди в бирена панировкаПанирани миди в бирена панировка
1
Топвайте по 10-тина миди в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути....
Тиквички бюрек с бирена панировкаТиквички бюрек с бирена панировка
3
След това потопете в панировката и изпържете до златисто от двете страни.По същия начин направете и останалите бюреци....
Панирани наденички с бирена панировкаПанирани наденички с бирена панировка
Вземайте всяко парче наденичка, потапяйте го в панировката и слагайте в мазнината да се изпържат....
Рибни филета с бирена панировкаРибни филета с бирена панировка
Подсушеното рибно филе се овалва първо в брашното и след това в бирената смес. Отцежда се излишната панировка....
Пилешко филе с бирена панировкаПилешко филе с бирена панировка
Почистваме и нарязваме пилешкото на хапки, след което го осоляваме и прибираме в хладилник докато приготвим панировката....
Сьомгова пъстърва в бирена панировка без яйцаСьомгова пъстърва в бирена панировка без яйца
Старайте се поне от едната страна да има дебел слой панировка и пуснете откъм нея в сгорещено олио....
Хапки от бяло месо в бирена панировкаХапки от бяло месо в бирена панировка
Хапките от бяло месо в бирена панировка са готови....
Как да приготвим бирена панировка?Как да приготвим бирена панировка?
1
Пиле в бирена панировка Бирата и бирената панировка са перфектна добавка към ястията с пиле....
Панировка за пилеПанировка за пиле
6
Разбийте яйцата с бирата и оцета. Отделно смесете сухото картофено пюре и натрошения конфлейкс....
Панировка за цацаПанировка за цаца
4
Приготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта. Потапяме рибата в панировката и пържим в олио....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: