Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка с Бира и Брашно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка с Бира и Брашно

Панировка с Бира и Брашно

Разгледай всички 24 избрани предложения относно панировка с бира и брашно в Gotvach.bg.
Как да си приготвим панировка с бираКак да си приготвим панировка с бираГозбите, за които се използва панировка с бира, се отличават с вкусната си хрускава коричка. Панировката става нежна и пухкава....
Как да приготвим бирена панировка?Как да приготвим бирена панировка?
1
Пиле в бирена панировка Бирата и бирената панировка са перфектна добавка към ястията с пиле....
Видове ПанировкиВидове Панировки
2
Панировката с бира е често използвана и най-подходяща при приготвянето на байганети....
Тайните на перфектната панировкаТайните на перфектната панировка
1
Най-елементарната панировка, подходяща за всеки продукт, е брашно, смесено с яйце....
Панировка ПатафриПанировка Патафри
3
Брашното се пресява в подходящ съд. В средата му се прави малко кладенче, в което се изсипват яйцата и малко от олиото....
Коприва с панировкаКоприва с панировка
Поднесете коприва с панировка с млечно-чеснов сос....
Панировка за цацаПанировка за цаца
4
Приготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта. Потапяме рибата в панировката и пържим в олио....
Филенца с панировкаФиленца с панировка
Филето се измива и подсушава, след което се срязва по средата с нож. Използваме пилешко филе. Режем го на 6 тънки филенца. В купичка чукваме яйцето...
Панировка за байганетиПанировка за байганети
4
Парченцата сиренца се овалват първо в брашно, след това в панировката и се пържат в сгорещена мазнина....
Панировка за пилеПанировка за пиле
6
Пилешкото се овалва последователно в брашното, яйцата с бира и корнфлейкса с картофено пюре....
Хляб с панировкаХляб с панировка
Когато месенето на тестото приключи и започне печенето, тестото се поръсва с панировка за кашкавал и се оставя да се изпече....
Риба в панировкаРиба в панировка
Хапваме топла с чаша вино или бира....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: