Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка с Бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка с Бира

Панировка с Бира

Разгледай всички 12 авторски предложения относно панировка с бира в Gotvach.bg.
Как да си приготвим панировка с бираКак да си приготвим панировка с бираГозбите, за които се използва панировка с бира, се отличават с вкусната си хрускава коричка. Панировката става нежна и пухкава....
Как да приготвим бирена панировка?Как да приготвим бирена панировка?
1
Пиле в бирена панировка Бирата и бирената панировка са перфектна добавка към ястията с пиле....
Артишок с бира и беконАртишок с бира и бекон
Артишокът с бира и бекон е готов....
Мъфини с бира и кафеМъфини с бира и кафе
Допиваме си останалата бира. Аз си ги приготвих с бира стил портър....
Пържолки с бира и картофиПържолки с бира и картофи
Отмерваме си 250 мл бира и поливаме отгоре месото с картофите. Доливаме още 1 ч.ч топла вода....
Пиле с бира и картофкиПиле с бира и картофки
10
Приготвя се марината от пресования чесън, соевия сос, майонезата и подправката за пиле. Пилето се намазва навсякъде и се оставя да престои за 1 час...
Пита с бира и маслоПита с бира и масло
4
Смесваме бирата с прясното мляко и 5 лъжици олио, отделно смесваме брашното (не започвайте направо с цялото количество наведнъж, а добавяйте постепенно...
Омлет с бира и кашкавалОмлет с бира и кашкавал
Разбиваме с вилица жълтъците, бирата и солта. Добавяме и кашкавала, който сме настъргали на едро ренде....
Пиле с бира и зеленчуциПиле с бира и зеленчуци
1
Наливаме бирата, мазнината и добавяме подправките. С червения пипер мажем пилето отгоре. Печем на 180-200 градуса около 1 час....
Мезе за бира с гарнитураМезе за бира с гарнитура
Свинските пържоли се овкусяват с подправките от двете страни и слагат да се пържат в тиган с малко олио. Обръщат се от двете страни. След това...
Смути с бира и пъпешСмути с бира и пъпеш
Сложете бирата, нарязания пъпеш и меда в нутрибулет и разбийте. Получава се смути с много интересен вкус....
Панирани миди в бирена панировкаПанирани миди в бирена панировка
1
Топвайте по 10-тина миди в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: