Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Пангасиус
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Почистената риба се нарязва на порционни парчета и се маринова за около 1-2 часа в смес от лимонов сок, настърган корен от джинджифил и пресен копър...

Приготвя се панировка от изброените продукти.
Трябва да се получи гъста панировка....

1

Печем пангасиус на скара за около 3-4 минути от едната страна и след това обръщаме от другата....

Овкусяваме филетата със солта и черния пипер.
Слагаме в намазнена тава и печем в предварително загрята фурна.
Смесваме разтопеното масло с босилека...

Филетата от Пангасиус се измиват и подсушават.
Фурната загряваме на 200 градуса....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
43
33
20
10
Дай твоята оценка: