Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Миди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани миди в бирена панировкаТопвайте по 10-тина миди в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути....
1
МидиПанирани мидиИзмитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме....
2
Миди с яйчна панировка
Мидите се почистват от пясъка и се измиват. Заливат се с прясното мляко и се оставят да се накиснат за 2-3 часа в хладилник.
След това време се...
Панирани пържени миди
След това ги изваждате от маринатата ги и ги панирате в смес от разбити яйца и брашно. После ги овалвате в галета и ги пържите в гореща мазнина....
Панирани крилца с картофена панировка
.) , бакпулвер (1 к.л.) и картофено нишесте (3-4 с.л. или колкото е необходимо да получим панировка с гъстота на боза....
Панирани тиквички със суха панировка
Бързи и лесни панирани тиквички със суха панировка.
В купа се смесва галета, царевично брашно, сол, черен пипер, червен пипер и риган....
Панирани наденички с бирена панировка
Вземайте всяко парче наденичка, потапяйте го в панировката и слагайте в мазнината да се изпържат....
Панирани миди на шишче
Поднесете панираните миди на шишче топли с купичка млечно-чеснов сос!
Да ви е сладко!...
Панирани миди с бираПриготвя се панировка от дадените продукти, разбърка се на паста.
Топим мидите в панировката и пържим в загрята мазнина....
2
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: