Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Миди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1
Миди
2

Мидите се почистват от пясъка и се измиват. Заливат се с прясното мляко и се оставят да се накиснат за 2-3 часа в хладилник....

1

След това ги изваждате от маринатата ги и ги панирате в смес от разбити яйца и брашно. После ги овалвате в галета и ги пържите в гореща мазнина....

Бързи и лесни панирани тиквички със суха панировка.
В купа се смесва галета, царевично брашно, сол, черен пипер, червен пипер и риган....

разбиваме яйцата (2 бр.) с щипка сол, кисело мляко (1 с.л.) , бакпулвер (1 к.л.) и картофено нишесте (3-4 с.л. или колкото е необходимо да получим панировка...

Вземайте всяко парче наденичка, потапяйте го в панировката и слагайте в мазнината да се изпържат....

2

Поднесете панираните миди на шишче топли с купичка млечно-чеснов сос!
Да ви е сладко!...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: