Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Байганети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Байганети с пилеБайганетите с пиле се пекат в предварително загрята фурна на 180°C до получаването на приятен загар за около 1 час....
Панировка за байганетиБайганетите се приготвят с паста "Пат-а-фри". Първо отделете белтъците от жълтъците и разбийте жълтъците с бирата....
4
Панирани байганети с плънка
Потопете парченцата в приготвената панировка за байганети, а после изпържете до готовност....
Байганети с пиле и кашкавал
В леко навлажнени ръце оформете байганетите на фитили.
Поставете в широк съд и приберете в хладилника за час-два....
Байганети с гъби и риба
Гъбите се измиват много добре и се почистват от пънчетата. В половината от тях се поставя по една маслина без костилка и малко парченце риба....
Байганети (Beignets)
Загрейте го до максимална степен и щом усетите ще е достигнало температурата, внимателно сложете байганетите (олиото трябва да ги покрива)....
Рибни байганети
Пържете до златисто в сгорещеното олио при умерен до силен огън -7-8-ма степен, но не и максимална, за да не загарят рибните байганети отвън, а отвътре...
Вкусни байганетиПускайте да се пържат така приготвените байганети в сгорещена мазнина. Готовите отцеждайте върху кухненска хартия или решетка....
2
Кашкавалени байганети
За тази рецепта е подходящо да използвате твърд кашкавал. Може и такъв, който е престоял в хладилника няколко дни или за 30 минути в камера.
Нарежете...
Домашни Байганети със сирене
Разбърква се, за да се получи гладка панировка и в нея се потапя нарязаното на кубчета сирене....
Видове ПанировкиПанировката с бира е често използвана и най-подходяща при приготвянето на байганети....
2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: