Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Байганети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


4

Потопете парченцата в приготвената панировка за байганети, а после изпържете до готовност....

В леко навлажнени ръце оформете байганетите на фитили.
Поставете в широк съд и приберете в хладилника за час-два....

Гъбите се измиват много добре и се почистват от пънчетата. В половината от тях се поставя по една маслина без костилка и малко парченце риба....

Загрейте го до максимална степен и щом усетите ще е достигнало температурата, внимателно сложете байганетите (олиото трябва да ги покрива)....

Пържете до златисто в сгорещеното олио при умерен до силен огън -7-8-ма степен, но не и максимална, за да не загарят рибните байганети отвън, а отвътре...

За тази рецепта е подходящо да използвате твърд кашкавал. Може и такъв, който е престоял в хладилника няколко дни или за 30 минути в камера.
Нарежете...

2

Разбърква се, за да се получи гладка панировка и в нея се потапя нарязаното на кубчета сирене....

2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: