Gotvach.bg»Избрани Колекции»Байганети Кашкавал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Байганети с пиле и кашкавал](/files/lib/250x250/baiganeti-pile-kashkaval.webp)
![Рибни байганети](/files/lib/250x250/ribni-baiganeti1.webp)
Пържете до златисто в сгорещеното олио при умерен до силен огън -7-8-ма степен, но не и максимална, за да не загарят рибните байганети отвън, а отвътре...
![Байганети (Beignets)](/files/lib/250x250/beignets.webp)
Загрейте го до максимална степен и щом усетите ще е достигнало температурата, внимателно сложете байганетите (олиото трябва да ги покрива)....
![Кашкавалени байганети](/files/lib/250x250/tamales.webp)
За тази рецепта е подходящо да използвате твърд кашкавал. Може и такъв, който е престоял в хладилника няколко дни или за 30 минути в камера....
![Вкусни байганети](/files/lib/250x250/pane-zalivka.webp)
2
![Панировка за байганети](/files/lib/250x250/panirani_hapki.webp)
4
![Панирани байганети с плънка](/files/lib/250x250/baiganeti-shunka-kashkaval2.webp)
Извадете кашкавала от хладилника точно преди да започнете с приготвянето на чудесните байганети.
Нарежете на парченца....
![Домашни Байганети със сирене](/files/lib/250x250/cheese-pane-jam1.webp)
Белтъците се отделят от жълтъците и вторите се разбиват с бирата.
Получената смес се миксира с брашното и към нея се добавят разбитите на пухкав...
![Байганети с гъби и риба](/files/lib/250x250/baiganeti-pane.webp)
Гъбите се измиват много добре и се почистват от пънчетата. В половината от тях се поставя по една маслина без костилка и малко парченце риба....
![Вкусни байганети със сирене и яйца](/files/lib/250x250/baiganeti-sirene-qice.webp)
Приготвяме пастата. В купа разделяме белтъци от жълтъци, към жълтъците прибавяме бирата кис. мляко и солта, след това разбъркваме с миксер и постепенно...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 10
55
44
31
20
10
Дай твоята оценка: