Gotvach.bg»Избрани Колекции»Байганети Кашкавал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пържете до златисто в сгорещеното олио при умерен до силен огън -7-8-ма степен, но не и максимална, за да не загарят рибните байганети отвън, а отвътре...

Загрейте го до максимална степен и щом усетите ще е достигнало температурата, внимателно сложете байганетите (олиото трябва да ги покрива)....

За тази рецепта е подходящо да използвате твърд кашкавал. Може и такъв, който е престоял в хладилника няколко дни или за 30 минути в камера....

2

4

Извадете кашкавала от хладилника точно преди да започнете с приготвянето на чудесните байганети.
Нарежете на парченца....

Белтъците се отделят от жълтъците и вторите се разбиват с бирата.
Получената смес се миксира с брашното и към нея се добавят разбитите на пухкав...

Гъбите се измиват много добре и се почистват от пънчетата. В половината от тях се поставя по една маслина без костилка и малко парченце риба....

Приготвяме пастата. В купа разделяме белтъци от жълтъци, към жълтъците прибавяме бирата кис. мляко и солта, след това разбъркваме с миксер и постепенно...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 10
55
44
31
20
10
Дай твоята оценка: