Печен агнешки бут

Печен агнешки бут

1

Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...

1

Печен Агнешки бут на Фурна

Открий всички 31 подбрани съвети относно печен агнешки бут на фурна в Готвач.бг.
Агнешки бут на фурна

Агнешки бут на фурна

3

Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...

Агнешки бут във фурна

Агнешки бут във фурна

малко и вода, колкото да покрие дъното, и отгоре върху месото се слагат малки бучки масло. Завива се с фолио и се пече на среден огън във фурна...

Печен агнешки бут в гювеч

Печен агнешки бут в гювеч

ако е необходимо, се капва още вода. Гювечът се захлупва и се слага в студена фурна, която тепърва се включва на 180 градуса. Месото се готви...

Агнешки бут, печен в плик

Агнешки бут, печен в плик

в плика, като прибавяме маслото и чашата с водата. Завързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече....

Агнешки бут, печен на решетка

Агнешки бут, печен на решетка

в предварително загрятата фурна. Печем около два часа докато месото се задуши хубаво. Слагаме по-висока решетка от парти грил или решетката от...

Печен агнешки бут по Арабски

Печен агнешки бут по Арабски

се зашива с конец. После се поставя в тава, наливат се две чаши вода. Тавата се покрива с алуминиево фолио и се пече на 200 градуса за около...

Агнешки бут с картофи

Агнешки бут с картофи

Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки чесън...

Агнешки бут с подправки

Агнешки бут с подправки

и бадемите върху месото и печете още 5-6 мин. Извадете тавичката от фурната и я оставете да престои 15 мин. Извадете месото от тавичката и...

Пълнен агнешки бут

Пълнен агнешки бут

и магданозът. Бутчето се напълва с уврялата плънка и се зашива. Пече се на умерена фурна. След като се позапече, се правят нарези по месото...

Агнешки бут с карамелизирани лукчета

Агнешки бут с карамелизирани лукчета

повърхността на месото правиме малки разрези и бутът го шпиковаме със скилидките чесън. На дъното на тава за печене поставяме нарязания на едро лук...

Агнешки бут с хрупкава коричка

Агнешки бут с хрупкава коричка

Агнешкият бут се измива добре и се отцежда. В прясното мляко се добавят останалите продукти без картофите, като лукът и чесъна се рендосват...

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: