Печен Агнешки бут на Фурна

Открий всички 28 подбрани съвети относно печен агнешки бут на фурна в Готвач.бг.
Печен агнешки бут
Печен агнешки бут
1
Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...
Агнешки бут на фурна
Агнешки бут на фурна
3
Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...
Агнешки бут във фурна
Агнешки бут във фурна
малко и вода, колкото да покрие дъното, и отгоре върху месото се слагат малки бучки масло. Завива се с фолио и се пече на среден огън във ...
Печен агнешки бут в гювеч
Печен агнешки бут в гювеч
ако е необходимо, се капва още вода. Гювечът се захлупва и се слага в студена фурна, която тепърва се включва на 180 градуса. Месото се готви...
Агнешки бут, печен на решетка
Агнешки бут, печен на решетка
в предварително загрятата фурна. Печем около два часа докато месото се задуши хубаво. Слагаме по-висока решетка от парти грил или решетката ...
Печен агнешки бут по ориенталски
Печен агнешки бут по ориенталски
, шафран, лют червен пипер и сол, покрийте го с кърпа и го оставете 12 часа в хладилника. Сложете агнешкия бут в намазнена тава, поръсете ...
Агнешки бут, печен в плик
Агнешки бут, печен в плик
в плика, като прибавяме маслото и чашата с водата. Завързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече....
Печен агнешки бут по Арабски
Печен агнешки бут по Арабски
се зашива с конец. После се поставя в тава, наливат се две чаши вода. Тавата се покрива с алуминиево фолио и се пече на 200 градуса за около...
Агнешки бут с картофи
Агнешки бут с картофи
Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки ...
Агнешки бут с подправки
Агнешки бут с подправки
и бадемите върху месото и печете още 5-6 мин. Извадете тавичката от фурната и я оставете да престои 15 мин. Извадете месото от тавичката и...
Агнешки Бут по Гръцки
Агнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр. За маринатата се смесват всички продукти в голяма...
Пълнен агнешки бут
Пълнен агнешки бут
и магданозът. Бутчето се напълва с уврялата плънка и се зашива. Пече се на умерена фурна. След като се позапече, се правят нарези по месото...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: