Пилешко бон Филе

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за пилешко бон филе в Готвач.бг.
Мариновано пилешко бон филеМариновано пилешко бон филеВ получената смес мариновайте пилешкото бон филе поне за 12 часа в хладилник....
Пилешко бон филе под шубаПилешко бон филе под шубаНарежете на парченца пилешкото от едната тарелка и го наредете на дъното на гювече без мазнина....
Пикантно бон филеПикантно бон филеДолейте виното и след като сосът поври известно време, извадете филето. Нарежете го на филийки, след като изстине....
Пилешко бон филе с кашкавал и доматиПилешко бон филе с кашкавал и доматиНарязваме пилешкото филе на тънки пържолки. Овалваме ги в универсална подправка за пиле, а след това в брашно....
Панирано свинско бон филеПанирано свинско бон филеМесото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника. Панира...
Мариновано патешко бон филеМариновано патешко бон филеНарежете патешкото бон филе на филии. Изцедете сока от лаймовете и го излейте в блендер....
Печено телешко бон филеПечено телешко бон филеСлед като се извади, се оставя да се охлади и се нарязва на филии, дебели 1.5 сантиметра....
Свинско бон филе печеноСвинско бон филе печеноВзема се 2 цели свински бон филета и се натъркват хубаво със сол и черен пипер....
Как да овкусяваме пилешко филе?Как да овкусяваме пилешко филе?Пилешкото филе е една от предпочитаните за консумация части от пилето....
Свинско бон филе в маслоСвинско бон филе в маслоСвинското бон филе се нарязва на дебели късове без определена форма. Слага се в дълбока купа и се посолява....
Свинско бон филе със зеленчуциСвинско бон филе със зеленчуциДоливаме малко вода и задушаваме, след което добавяме нарязаното на средно големи кубчета бон филе и подправките пържим още малко и сваляме от огъня...
Пълнени пиперки с бон филеПълнени пиперки с бон филеИзбушваме чушките и ги пълним с бон филето, редим ги в намаслена тава и ги печем в силна фурна до запичане....

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 2
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: