Подправки за Панагюрска Луканка

Разгледай всички 21 избрани предложения относно подправки за панагюрска луканка в Готвач.бг.
Луканка
Луканка
тежестта се увеличава всеки път. Най-доброто време за приготвянето на домашната луканка е кусната есен и началото на зимата. Съхраняват се на сухо...
Карловска луканка
Карловска луканка
2
Смесете мляното говеждо и свинско месо и добавете ситно нарязаната сланина. На 1 кг смес се добавят по 1 с.л. сол и 1 ч.л. равна захар, чубрица...
Конска луканка
Конска луканка
прави някаква допълнителна обработка, могат да си стоят закачени, докато приключи консумацията им. Консумират се директно или след като се запече на ...
Обикновена луканка
Обикновена луканка
1
Смилат се посочените съотношения свинско и говеждо месо. На килограм кайма добавете посочените количества подправки. Може да добавите и по...
Пушена луканка
Пушена луканка
наклонен съд, за да се отцеди водата. След което го смиламе и се смесва с останалите подправки. След което престъпваме към пълнене на...
Вегетарианска луканка
Вегетарианска луканка
. Завиваме сместа във фолио или хартия за печене, като ѝ придаваме форма на луканка. Печем в намаслена тавичка около 15 минути в умерена ...
Веган луканка
Веган луканка
смес за луканка. Готовите луканки се слагат във фурната на 50 градуса с леко отворена врата, за няколко часа, за да изсъхне. След това се ...
Истинска Луканка
Истинска Луканка
4
Нарязвате месото и сланината на кубчета и смилате на 8-ми номер решетка, добавяте всички подправки и умесвате каймата много добре. Оставете...
Чорбаджийска луканка
Чорбаджийска луканка
Смляното два пъти месо разделете на две части. Едната поръсете с подправките, а с другата застелете първата. Оставете каймата така за едно...
Селска луканка
Селска луканка
1
прехвърляте в корито, за да е по-лесно за омесване. Претегляте солта на електронно кантарче и прибавяте всички изброени подправки. Омесвате...
Зимна луканка
Зимна луканка
продукти се смесват хубаво заедно с подправките. След това пълним червата и ги оставяме да съхнат на проветливо място. След около 10-15 дни са ...
Копривщенска луканка
Копривщенска луканка
Вземете равни части свинско и говеждо и ги нарежете на парчета с големината на орех. На кило месо добавете 23 г сол, 0.3 г захар и 0.5 селитра...

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: