Gotvach.bg»Избрани Колекции»Подправки за Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

За овкусяването на телешката кайма е необходимо каймата да престои заедно с подправките поне 30 минути....

Най-широка употреба намират пресни, като подправка към различни пастети, супи и кайми....

1

1

Ако обичаш да готвиш с кайма, опитай непременно и другите ни предложения за паста с кайма, пълнени чушки с кайма, супа топче или традиционното...

Прочети също как се прави домашна кайма, какви подравки се слагат на кайма и колко сол се слага на каймата....

Той се състои не само в избора на подходящи подправки, но и в правилните пропорции между комбинацията от различни видове месо и дори в големината...

Начин на приготвяне: омесете каймата заедно с млякото, хляба, яйцето, нарязаният на ситно лук и подправките....

Ситно нарязаният лук се запържва заедно с каймата, добавя се галетата и индийското орехче и ако е необходимо се подправя със сол и черен пипер....

Когато каймата бъде овкусена с всички желани подправки, тя трябва да се сложи в хладилник за минимум два часа, за да може смляното месо да поеме от...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: