Gotvach.bg»Избрани Колекции»Подправки за Агнешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Накиснете агнешкото в топла вода за 15 минути. Пасирайте киселото мляко с кориандъра. Пасирайте отделно лука, чесъна и джинджифила....

На килограм агнешко времето за печене е около час.
Фолиото на печеното агнешко се отстранява и се пече още 15 минути....

Агнешкото по хайдушки с пролетни подправки е много вкусно!...

След това махнете фолиото, залейте с отделения сос печеното агнешко с пресни картофи и върнете във фурната за още 10-15 минути до образуване на препечена...

Агнешкото месо може да се подправи с различни подправки според вкуса на човек, но едно нещо е много важно - то не бива да се соли предварително, освен...

Месото се нарязва на парчета и се запържва в олио. Наръсва се със сол и черен пипер. Като се зачерви се залива с две чаши гореща вода и се захлупва...

7

Месото се нарязва на средно големи късове и се слага в тенджера.
Прибавят се нарязаният спанак, лобода, лук, магданоз, джоджен и останалите продукти...

3

Нарязваме агнешкото месо на средни парчета.
В тенджера с подсолена вода слагаме месото и олиото. Добавяме нарязания на ситно джоджен....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
55
42
30
22
10
Дай твоята оценка: