Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Преди да приготвите каймата, нарежете месото на ситно и го объркайте с подправките....

Омесете каймата със 1 глава ситно нарязан лук, магданоз, яйцето и подправките /сол, черен пипер, кимион/....

4

1

Прочетете също кои са подходящите подправки за агнешко и как да си направите вкусно агнешко с ориз....

Научете също как сами да си направите кайма и какви подправки се слагат на каймата, за да приготвите перфектните кюфтета и кебапчета, а защо...

2

Подходящи подправки за овкусяване на рибната кайма са: вегета, чубрица, джинджифил, черен пипер, може и малко кориандър.
Чесън не се слага....

При замесването на кайма за скара (кюфтета), то тя трябва да узрее. Това е процес, при който каймата престоява овкусена....

1
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: