Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Соева Кайма - какво трябва да знаемСоевата кайма се приготвя от соево брашно и може да бъде оставена неовкусена или да се подправки с къри, черен пипер, бахар, кимион, чесън, лук...
Откриха и кайма с конско месоНай-голямо количество конско месо е открито в кайма производство на фирмата „Кристоф – Хр....
1
Защо да си направим агнешка кайма?
Прочетете също кои са подходящите подправки за агнешко и как да си направите вкусно агнешко с ориз....
Какво да сготвя набързо с кайма
Омесете каймата със 1 глава ситно нарязан лук, магданоз, яйцето и подправките /сол, черен пипер, кимион/....
Направете си така кайма от дивеч
Преди да приготвите каймата, нарежете месото на ситно и го объркайте с подправките....
Да си направим кайма за кюфтетаКъм каймата в различните региони на страната се добавят различни подправки.
Те могат да са магданоз, черен пипер, чубрица и/или кимион....
4
Подходящи подправки за овкусяване на барбун
И тук възниква въпроса кои са подходящите подправки за овкусяване на барбун....
Подходящи подправки за овкусяване на лаврак
Може да се подправи лаврак много добре със зелените подправки, най-вече тези, които са характерни за кухните около средиземно море - риган, девисил...
Да си направим соева кайма и кюфтенцаВ соевата кайма се добавя лукът, хлябът с млякото, нарязаният на ситно магданоз, солта, червеният и черният пипер, подправките....
1
Да си направим кайма в домашни условияГотовата кайма се овкусява задължително на сол. Прибавя й се кимион, който е традиционна подправка за месо....
2
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: