Правене на Фреш

Открий всички 23 избрани предложения за правене на фреш в Готвач.бг.
Зимен фрешЗимен фреш
смесват и изсипват в чаша. По желание украсете с плодове. Ако желаете по-сладък вкус, добавете малко мед към фреша....
Крем ФрешКрем Фреш
1
и покриваме буркана с кърпа. Оставяме съда на стайна температура за 24 часа. Готовият крем фреш съхраняваме в хладилник. Консумираме най-късно до десет дни....
Фреш на гладно?Фреш на гладно?
2
, смесени с прясно изцеден сок от магданоз, са много полезни за организма и могат да се пият на празен стомах. Те действат тонизиращо и ще се...
Какво е крем фреш?Какво е крем фреш?
Крем фреш не е просто някакъв крем, както мнозина могат да се подведат по заглавието. Всъщност крем фреш е вид заквасена сметана, чиято...
Фреш с джинджифилФреш с джинджифил
1
Обичам да започвам деня с фреш. Но колкото и да са полезни соковете, хубаво е да се разнообразяват, тъй като всеки плод или зеленчук има...
Фреш от червен грейпфрутФреш от червен грейпфрут
важно фрешът да се изпие възможно най-скоро, след като е изцеден сокът - така не се губят витамините в него....
Зеленчуков фреш за отслабванеЗеленчуков фреш за отслабване
1
този фреш не само спомага за намаляване на теглото, но и за подсилване на имунитета....
Фреш Зелен святФреш Зелен свят
4
Обелете кивито и ябълките, нарежете ги на четвъртинки и изстискайте сока им. Смесете двата сока и разбъркайте. Сервира се в чаша с...
Бърз плодов фреш за отслабванеБърз плодов фреш за отслабване
на гладка смес. След това към тях се добавят водата и медът. Всичко се пасира още веднъж и фрешът е готов за директна консумация....
Празени кюфтетаПразени кюфтета
Празът се бланшира и се нарязва на ситно. Картофите се сваряват, изчаква се да изстинат и се настъргват. Към картофите се добавя празът...
Печено прасенцеПечено прасенце
Почистеното и измито прасенце се поръсва добре със сол и счукан черен пипер вътре. Набива се по дължината му на ръжен, намазва се с част от...
Тарт с крем фрешТарт с крем фреш
500 мл фреш. Настържете корите на два от цитрусите, само оранжевата част, на фино ренде. 4. Разбийте на пухкав крем яйцата и жълтъците със...

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 4
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: