Пържене Шаран с Царевично Брашно

Разгледай всички 27 подбрани съвети за пържене шаран с царевично брашно в Готвач.бг.
Пържен шаран с царевично брашноПържен шаран с царевично брашно
пържене в дълбок тиган. Всяко парче риба хубаво се овалва в царевичното брашно, предварително разбъркано с малко сол и черен пипер и се пържи до...
Пържен шаран с бяло брашноПържен шаран с бяло брашно
2
поеме солта. След което парчетата се набрашняват от всички страни и се слагат в сгорещеното олио да се пържи шарана....
Пържен шаранПържен шаран
1
престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио. Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го...
Паниран шаран с царевично брашноПаниран шаран с царевично брашно
разредете сухата смес с бирата, до гъстотата на боза. В малка тавичка изсипете (доста) царевично брашно. Извадете рибата и поставете върху...
Пържен шаран с бираПържен шаран с бира
количество и се пържи до златист цвят и от двете страни. Парчетата пържена риба се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцедят от...
Вкусен пържен шаранВкусен пържен шаран
1
парчетата в брашно и се пържат в горещо олио от двете страни до златисто. За по-атрактивно поднасяне подредете филетата върху плато с листа от...
Пържен дунавски шаранПържен дунавски шаран
1
половината дебелина на филията шаран. В по - широк съд слагате царевичното брашно, като може да се овкуси предварително. Филиите се овалват...
Уникален пържен шаранУникален пържен шаран
царевичното брашно и се пържи до златист цвят от двете страни. Парчетата риба се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцеди от излишната...
Пържен хайвер от шаранПържен хайвер от шаран
. Вадим го и набрашняваме добре, като малко го оставяме да постой с брашното. Пържим в тиган с повече олио, покриваме с капак защото пука и има опасност да се изгорите. Поднасяме като украсяваме с розичка от краставица....
Пържен паламуд с царевично брашноПържен паламуд с царевично брашно
царевично брашно, в което сме сложени сол и черен пипер. Слагаме дълбок тиган и олио, което го загряваме силно. Пържи се до хубаво...
Пържен карагьоз с царевично брашноПържен карагьоз с царевично брашно
1
Почистваме, измиваме и посоляваме рибата. В чиния сипваме царевичното брашно и солта, като разбъркваме добре. Овалваме рибата в брашното...
Пържен чернокоп с царевично брашноПържен чернокоп с царевично брашно
в царевично брашно, изтупайте излишното и изпържете до златисто от двете страни. Отново отцедете рибата върху домакинска хартия, за да се отстрани излишната мазнина. Поднесете с парчета лимон и подходяща гарнитура....

Рейтинг

3.4
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: