Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен пържен шаранОвалят се парчетата в брашно и се пържат в горещо олио от двете страни до златисто....
2
Уникален пържен шаранВсяко парче шаран хубаво се овалва в царевичното брашно и се пържи до златист цвят от двете страни....
2
Пържен дунавски шаранВ по - широк съд слагате царевичното брашно, като може да се овкуси предварително....
1
Шаран в тава
Нарязваме рибата на парчета и я посоляваме със сол и черен пипер.
Задушаваме зелето. Можем да използваме прясно или кисело зеле, по избор....
Шаран в кораНамазняваме я и върху нея поставяме намазнения също шаран.
Кората се сгъва като и се придава форма на риба....
2
Шаран в бира
Шаранът се изчиства от люспите и вътрешностите, отрязват се опашката и главата. Рибата се реже на парчета.
Беконът се нарязва тънко....
Шаран в тенджера
Прибавя се малко брашно, няколко скилидки нарязан чесън, черен пипер, сол, дафинов лист и бахар....
Шаран с елда
Сложете пълнения шаран да се изпече 2 загряна на 180-200 градуса фурна за около 45 минути или до готовност....
Шаран с Галета
Загрейте олио в дълбок тиган и изпържете парчетата шаран на не много силен котлон, защото галетата по-бързо прегаря от брашното....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
52
43
31
23
10
Дай твоята оценка: