Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

2

1

Прибавя се малко брашно, няколко скилидки нарязан чесън, черен пипер, сол, дафинов лист и бахар....

Загрейте олио в дълбок тиган и изпържете парчетата шаран на не много силен котлон, защото галетата по-бързо прегаря от брашното....

Шаранът се изчиства от люспите и вътрешностите, отрязват се опашката и главата. Рибата се реже на парчета.
Беконът се нарязва тънко....

Сложете пълнения шаран да се изпече 2 загряна на 180-200 градуса фурна за около 45 минути или до готовност....

Нарязваме рибата на парчета и я посоляваме със сол и черен пипер.
Задушаваме зелето. Можем да използваме прясно или кисело зеле, по избор....

2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
52
43
31
23
10
Дай твоята оценка: