Пържоли с Доматен Сос и Кисели Краставички

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно пържоли с доматен сос и кисели краставички в Готвач.бг.
Пържени говежди пържолиПържени говежди пържолиНачукваме пържолите много добре. Намазваме ги с горчицата и ги поръсваме със сол и подправките....
Пържени пилешки пържолиПържени пилешки пържолиЛеко начукайте пилешките пържоли, като сте разделите гърдите на две....
Свински пържоли в доматен сосСвински пържоли в доматен сосПържолите се връщат в доматения сос, в който врат....
Телешки пържоли с доматен сосТелешки пържоли с доматен сосПържолите се поставят в соса и се поръсват със ситно нарязан магданоз....
Свински пържоли с доматен сосСвински пържоли с доматен сосПържолите леко начукайте, ако са много дебели, натъркайте ги със сол и черен пипер и ги запържете в тиган с малко сгорещена мазнина, колкото да се...
Пилешки пържоли с гъби и кисели краставичкиПилешки пържоли с гъби и кисели краставичкиСложете в единия край малко от гъбите, няколко лентички кисели краставички и малко кашкавал. Посолете и поръсете с малко черен пипер....
Пържоли с млечно-кисел сосПържоли с млечно-кисел сосПодреждаме пържолите плътно една до друга, поръсваме със червен, черен пипер и чубрица....
Вратни пържоли с чили сос и пържени картофкиВратни пържоли с чили сос и пържени картофкиДобавете нарязаните на едро домати и подправките. Задушете за 6-7 мин на среден огън. Снемете от огъня и пасирайте соса за пържоли....
Пържоли с доматен сос на фурнаПържоли с доматен сос на фурнаСложете пържолите с доматен сос да се пекат за около 50 минути в умерено загряна фурна....
Свински вратни пържоли със сметана и кисели краставичкиСвински вратни пържоли със сметана и кисели краставичкиДобавете кисели краставички, нарязани на колелца, и изсипете гъбите заедно с маринатата. Полейте с бяло вино....
Пържени КраставициПържени КраставициЧудите се как е на вкус, аз вече знам - вкусът е като на пържени тиквички! Добър апетит !...
Френски пепър стек (Пържола Magnifique)Френски пепър стек (Пържола Magnifique)Пържолите щедро се овалват в черния пипер, за да полепне от всички страни. Притиска се с ръка. Мазнината се загрява на умерен огън....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: