Родопски Кешкек

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно родопски кешкек в Готвач.бг.
Родопски КешкекРодопски КешкекЗагряваме маслото, в него за 4-5 секунди запържваме останалия червен пипер и поливаме родопския кешкек отгоре. Сервираме кешкека веднага....
Сладък КешкекСладък КешкекБулгурът/груханата пшеница се почиства, измива в няколко води и се накисват за няколко часа във вода или за 1 нощ. Поставя се тенджера с достатъчно...
Арменски КешкекАрменски Кешкексе излива върху всяка поднесена порция кешкек....
Кешкек с БулгурКешкек с БулгурС получената запръжка с лъжица се залива кешкекът и сервираме веднага. Много е вкусно....
КешкюлКешкюлВ тенджера се поставят всички продукти без маслото и тези за поръсване, разбъркват се добре и тенджерата се поставя на огъня. С непрекъснато бъркане...
Кешкек (Грухана пшеница с пилешко)Кешкек (Грухана пшеница с пилешко)Груханата пшеница се измива добре и се оставя да престои едно денонощие във вода. На следващия ден в дълбока тенджера се слага около 2 сантиметра...
Родопски локумкиРодопски локумкиРазтопяваме свинската мас и към нея добавяме солта, 1 ч.л.л захар, яйцето и газираната вода. Разбиваме и малко по малко добавяме брашното, смесено...
Родопски бухтиРодопски бухтиРодопски бухти за любителите на пухкави мекици, тиганички и други тестени закуски....
Родопски БрашненикРодопски БрашненикЗамесете тесто от брашното, солта и водата. Оставете го за около 20 минути, за да си" почине". В купа разбийте яйцата, добавете натрошеното сирене...
Родопски ГоленикРодопски ГоленикПочистваме спанака, нарязваме на ситно и леко задушаваме в маслото. Към него добавяме ориза с малко вода. Оставяме така да къкри, докато самият...
Родопски качамакРодопски качамакВ литър вода се разтваря брашното. А другият литър вода се слага да заври заедно с маслото. Като заври, постепенно се добавя разтвореното...
Родопски тикълнициРодопски тикълнициНасладете се на вкусните родопски тикълници!...

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: